Rreth Nesh

  • Ikhwanscope është shtet i pavarur mysliman progresive dhe të moderuar jo-fitimprurëse site, përqëndruar kryesisht në ideologjinë e Lëvizjes Vëllazërisë muslimane themeluar nga Albana Imam Hassan.
  • Ikhwanscope ka të bëjë me të gjithë artikujt e botuar në lidhje me çdo lëvizje që ndjekin shkollën e mendimit të Vëllazërisë muslimane në mbarë botën.
  • Kështu ai shpreson për të ndërtuar një themel në të cilat referenca në lidhje me lëvizjen janë të vlefshme për ata që janë të interesuar, ku një forum për diskutim të hapur dhe koment është i hapur për të gjithë.
  • Ikhwanscope do të jetë i mundshëm në të dyja arabisht dhe anglisht kështu arritjen e një numri më të madh të lexuesve që janë të interesuar në Islam dhe Lëvizja islamike.
  • Ikhwanscope është i drejtuar në drejtim të ndihmuar kërkuesit dhe studiues politik islamik dhe me referenca në lidhje me islamike Lëvizja.
Të jetë i shoqërueshëm, pjesë!
Get Adobe Flash player